Buitenschoolse opvang Zeeuws-Vlaanderen

Heeft u vragen?

Bel ons 0115 – 649674

Kinderdagverblijf het Kootertje biedt buitenschoolse opvang aan kinderen van 4 tot 12 jaar in Zeeuws-Vlaanderen. De opvang is elke dag na schooltijd geopend. Ook in de schoolvakanties kan uw kind terecht in de buitenschoolse opvang in Terneuzen, Zeeuws-Vlaanderen.

Altijd vaste gezichten

flexibele opvangmogelijkheden

Ontwikkeling op eigen tempo

Buitenschoolse opvang bij Het Kootertje in Zeeuws-Vlaanderen

Kinderdagverblijf het Kootertje biedt voor-, tussen- en naschoolse opvang. De voor- en tussenschoolse opvang is alleen toegankelijk voor kinderen van het Prins Willem van Oranjeschool. Deze school ligt naast het Kootertje en is hierdoor gemakkelijk te bereiken. Bij de naschoolse opvang zijn bovendien kinderen van alle scholen in Terneuzen welkom.

Voorschoolse en tussenschoolse opvang

Bij de voorschoolse opvang kunnen kinderen vanaf 08.00 uur worden gebracht. Zij gaan dan naar het BSO-lokaal bij de ingang met de groene poort. In overleg is het natuurlijk mogelijk om uw kind eerder te brengen. In het lokaal worden de kinderen opgevangen door een leidster. Een van onze leidsters brengt de kinderen vervolgens rond 08.20 naar school toe. Kinderen uit groep 1 en 2 worden tot in de klas gebracht. Wanneer u uw kind ook voor de tussenschoolse opvang wilt opgeven, ontvangt u hier informatie over via de school.

Naschoolse opvang

Wanneer u voor uw kind gebruik maakt van de naschoolse opvang wordt hij of zij elke dag na school opgehaald door een van onze leidsters. Wanneer ze bij het Kootertje zijn, krijgen ze iets te drinken en natuurlijk een lekkernij! In die tijd kan ieder kind zijn verhaal kwijt en nadat alle bekers leeg zijn mogen ze lekker spelen. Daarnaast bieden we ook verschillende activiteiten, zoals sport en spel. De naschoolse opvang is geopend tot 18.00 uur en in overleg tot 18.30 uur.

Vakantieopvang

Onze buitenschoolse opvang in Zeeuws-Vlaanderen is iedere schooldag geopend, maar ook in de vakantie kunnen uw kinderen bij ons terecht. Wij bieden tijdens studiedagen en vakantie speciale vakantieopvang. Tijdens deze dagen wordt er veel met thema’s gewerkt en ondernemen we allerlei activiteiten.

We bieden dus verschillende mogelijkheden in onze opvang in Zeeland. De voor- en tussenschoolse opvang is toegankelijk voor kinderen van de Willem van Oranjeschool. Deze ligt naast onze opvang in Terneuzen.

Schrijf u vandaag nog in!

Of maak een afspraak voor meer informatie

KinderDagVerblijf

van 0 tot 4 jaar

PeuterSpeelZaal

van 2 tot 4 jaar

BuitenSchoolse Opvang

van 4 tot 12 jaar

Meer informatie?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van buitenschoolse opvang bij het Kootertje in Zeeuws-Vlaanderen? Neem dan contact met ons op. Dit kan door te bellen naar 0115 – 649674. Een van onze medewerkers vertelt u graag meer over de opvangmogelijkheden.

Kinderdagverblijf Het Kootertje