Kinderdagverblijf Zeeland

Opvoedkundig beleid

Z

Veiligheid

Voeding & Verzorging

Kinderdagverblijf Zeeland

Bent u op zoek naar een kinderdagverblijf in Zeeland met een prettige en geborgen sfeer? Dan kunt u uitstekend terecht bij Kinderdagverblijf het Kootertje in Terneuzen, Zeeuws-Vlaanderen. Wij bieden meerdere flexibele opvangmogelijkheden.

Het Kootertje: een kinderdagverblijf in Zeeland waar geborgenheid centraal staat

Bij kinderdagverblijf het Kootertje in Zeeland vinden we geborgenheid erg belangrijk. Door te werken met vaste gezichten, regelmatige dagindeling en door middel van de inrichting van lokalen, , proberen we uw kind zich zo snel mogelijk thuis te laten voelen. We willen ze een omgeving bieden waarin ze zich op hun eigen tempo kunnen ontwikkelen en ook lekker kunnen spelen. Wij bieden in ons kinderdagverblijf in Zeeuws-Vlaanderen de volgende mogelijkheden:

  • Peuterspeelzaal: opvang voor kinderen van 2 tot 4 jaar;
  • Kinderdagverblijf: opvang in verticale groepen van 6 weken tot 4 jaar;
  • Buitenschoolse opvang: opvang voor kinderen van 4 tot 12 jaar.

Buitenschoolse opvang

De buitenschoolse opvang in ons kinderdagverblijf in Zeeuws-Vlaanderen is opgedeeld in verschillende soorten opvang. De voorschoolse en tussenschoolse opvang is toegankelijk voor kinderen van de naastgelegen Willem van Oranjeschool. De naschoolse opvang in ons kinderdagverblijf in Zeeland is voor kinderen van alle scholen in Terneuzen. Tijdens de buitenschoolse opvang kan uw kind zijn of haar verhaal kwijt en lekker spelen met de andere kinderen. Ook in de vakanties of op studiedagen kan uw kind terecht bij de buitenschoolse opvang. Dan hebben we namelijk speciale vakantieopvang.

Geïnteresseerd? Neem contact op!

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden van een kinderdagverblijf in Zeeland? Neem dan contact met ons op. Wij zijn bereikbaar via het telefoonnummer: 0115 – 649674. Wij vertellen u graag meer over ons kinderdagverblijf in Zeeuws-Vlaanderen.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

  • Velden met een * zijn verplicht