Kinderopvang Zeeuws-Vlaanderen

Opvoedkundig beleid

Z

Veiligheid

Voeding & Verzorging

Kinderopvang Zeeuws-Vlaanderen

Wanneer u op zoek bent naar een goede kinderopvang in Zeeuws-Vlaanderen, kunt u uitstekend terecht bij het Kootertje. Wij bieden meerdere vormen van kinderopvang in Terneuzen, Zeeuws-Vlaanderen.

Diverse mogelijkheden bij kinderopvang het Kootertje in Zeeuws-Vlaanderen

Wij vinden het in onze kinderopvang in Zeeuw-Vlaanderen ontzettend belangrijk dat een kind zich zo snel mogelijk thuis voelt. Daarom werken we met vaste gezichten en regelmatige dagindelingen. Ook proberen we met de inrichting van onze kinderopvang, kinderen op hun gemak te stellen. We bieden meerdere soorten kinderopvang in Zeeuws-Vlaanderen, namelijk de volgende:

  • Kinderdagverblijf: wij vangen kinderen op in verticale groepen. Dit houdt in dat kinderen van de leeftijd van 6 weken tot 4 jaar bij elkaar in een groep zitten;
  • Peuterspeelzaal: op de peuterspeelzaal kunnen kinderen van 2 tot 4 jaar terecht;
  • Buitenschoolse opvang: wij bieden voor-, tussen- en naschoolse opvang aan kinderen van 4 tot 12 jaar. De voor- en tussenschoolse opvang is alleen toegankelijk voor kinderen van de Willem van Oranjeschool;
  • Vakantieopvang: Ook tijdens studiedagen of vakanties kunnen uw kinderen bij onze opvang terecht. In deze periode doen we diverse activiteiten en werken we met speciale thema’s.

Flexibele breng- en ophaaltijden

Wilt u meer informatie over onze kinderopvang? Neem dan contact met ons op. Dit kan door te bellen naar 0115 – 649674. Wij maken graag kennis met u en uw kind(eren)! Mocht u nu vragen hebben over de ophaaltijden, dan kunt ook contact opnemen. Wij zijn erg flexibel dus in is later ophalen of eerder brengen bijna altijd mogelijk.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

  • Velden met een * zijn verplicht