Kinderopvang Zeeuws-Vlaanderen

Heeft u vragen?

Bel ons 0115 – 649674

Wanneer u op zoek bent naar een goede kinderopvang in Zeeuws-Vlaanderen, kunt u uitstekend terecht bij het Kootertje. Wij bieden meerdere vormen van kinderopvang in Terneuzen, Zeeuws-Vlaanderen. Daarnaast zijn wij aangesloten bij stichting Eigen Wijs wat betekent dat wij nauw samenwerken met meerdere particuliere kinderopvangorganisaties in Zeeuws-Vlaanderen.

Altijd vaste gezichten

flexibele opvangmogelijkheden

Ontwikkeling op eigen tempo

De mogelijkheden binnen de kinderopvang in Zeeuws-Vlaanderen

Wij vinden het in onze kinderopvang in Zeeuw-Vlaanderen ontzettend belangrijk dat een kind zich zo snel mogelijk thuis voelt. Daarom werken we met vaste gezichten en regelmatige dagindelingen. Ook proberen we met de inrichting van onze kinderopvang, kinderen op hun gemak te stellen. We bieden meerdere soorten kinderopvang in ons  kinderdagverblijf in Zeeuws-Vlaanderen, namelijk de volgende:

  • Kinderdagverblijf: wij vangen kinderen op in verticale groepen. Dit houdt in dat kinderen van de leeftijd van 6 weken tot 4 jaar bij elkaar in een groep zitten;
  • Peuterspeelzaal: op de peuterspeelzaal kunnen kinderen van 2 tot 4 jaar terecht;
  • Buitenschoolse opvang: wij bieden voor- en naschoolse opvang aan kinderen van 4 tot 12 jaar.
  • Vakantieopvang: Ook tijdens studiedagen of vakanties kunnen uw kinderen bij onze opvang terecht. In deze periode doen we diverse activiteiten en werken we met speciale thema’s.

We bieden dus verschillende mogelijkheden in onze opvang in Zeeland. De voor- en tussenschoolse opvang is toegankelijk voor kinderen van de Willem van Oranjeschool. Deze ligt naast onze opvang in Terneuzen.

Schrijf u vandaag nog in!

Of maak een afspraak voor meer informatie

KinderDagVerblijf

van 0 tot 4 jaar

PeuterSpeelZaal

van 2 tot 4 jaar

BuitenSchoolse Opvang

van 4 tot 12 jaar

Flexibele breng- en ophaaltijden

Wilt u meer informatie over onze kinderopvang? Neem dan contact met ons op. Dit kan door te bellen naar 0115 – 649674. Wij maken graag kennis met u en uw kind(eren)! Mocht u nu vragen hebben over de ophaaltijden, dan kunt ook contact opnemen. Wij zijn erg flexibel dus is later ophalen of eerder brengen bijna altijd mogelijk.

Kinderdagverblijf Het Kootertje