Opvang Terneuzen

Heeft u vragen?

Bel ons 0115 – 649674

Bent u op zoek naar opvang voor uw kind(eren) in Terneuzen (Zeeland)? Neem dan eens contact op met het Kootertje. Wij zijn een kinderopvang in Terneuzen die diverse soorten opvang biedt aan kinderen uit Zeeland.

Altijd vaste gezichten

flexibele opvangmogelijkheden

Ontwikkeling op eigen tempo

Prettige sfeer in een opvang in Terneuzen, Zeeland

Bij het Kootertje vinden we een prettige sfeer ontzettend belangrijk. We doen er alles aan om uw kind het gevoel te geven dat hij of zij veilig is en zich thuis mag voelen. Dit doen we door de indeling van de lokalen en regelmatige dagindeling. Ook werken we met een vast team waardoor uw kind vaak dezelfde gezichten krijgt te zien. We bieden diverse soorten opvang in ons kinderdagverblijf in Terneuzen (Zeeland), namelijk de volgende:

  • Peuterspeelzaal: opvang voor peuters van 2 tot 4 jaar. Lekker samen spelen en leren staat hier centraal;
  • Kinderdagverblijf: opvang in verticale groepen. Dit houdt in dat kinderen van 6 maanden tot 4 jaar bij elkaar in één groep zitten. Dit benadert een thuissituatie;
  • Buitenschoolse opvang: voor-, tussen- en naschoolse opvang voor kinderen uit Terneuzen. De leeftijdsgrenzen zijn van 4 tot 12 jaar;
  • Vakantieopvang: In vakanties en op studiedagen bieden we opvang aan kinderen van ouders die gewoon moeten werken. Hierbij ondernemen we activiteiten en werken we met thema’s.

We bieden dus verschillende mogelijkheden in onze opvang in Zeeland. De voor- en tussenschoolse opvang is toegankelijk voor kinderen van de Willem van Oranjeschool. Deze ligt naast onze opvang in Terneuzen.

We bieden dus verschillende mogelijkheden in onze opvang in Zeeland. De voor- en tussenschoolse opvang is toegankelijk voor kinderen van de Willem van Oranjeschool. Deze ligt naast onze opvang in Terneuzen.

Schrijf u vandaag nog in!

Of maak een afspraak voor meer informatie

KinderDagVerblijf

van 0 tot 4 jaar

PeuterSpeelZaal

van 2 tot 4 jaar

BuitenSchoolse Opvang

van 4 tot 12 jaar

Neem contact op

Wilt u meer weten over de opvang die het Kootertje in Terneuzen u en uw kind(eren) kan bieden? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0115 – 649674. Wij maken graag kennis met u en uw kinderen. Wij zijn aangesloten bij stichting Eigen Wijs wat betekent dat wij nauw samenwerken met meerdere particuliere kinderopvangorganisaties in Zeeuws-Vlaanderen.

Kinderdagverblijf Het Kootertje