Peuterspeelzaal Terneuzen

Heeft u vragen?

Bel ons 0115 – 649674

Zoekt u naar een goede peuterspeelzaal in Terneuzen, Zeeuws-Vlaanderen? Kijk dan eens naar de mogelijkheden die Kinderdagverblijf het Kootertje u kan bieden. Wij bieden verschillende soorten kinderopvang op een flexibele wijze. In overleg is veel mogelijk.

Altijd vaste gezichten

flexibele opvangmogelijkheden

Ontwikkeling op eigen tempo

Het Kootertje: een peuterspeelzaal met prettige sfeer in Terneuzen

In onze peuterspeelzaal in Terneuzen (Zeeuws-Vlaanderen) vinden we een geborgen sfeer ontzettend belangrijk. Uw kind moet zich thuis voelen in de opvang en zich veilig voelen. Onze peuterspeelzaal in Terneuzen (Zeeuws-Vlaanderen) werkt met drie pijlers, namelijk de volgende:

  • Ontmoeten: de kinderen ontmoeten andere kinderen en leren samen spelen in een veilige omgeving. Uw kind leert hierdoor rekening te houden met anderen;
  • Ontdekken: een kind ontdekt elke dag de wereld om zich heen en dit doet een peuter op verschillende manieren. Door bijvoorbeeld te praten, luisteren, lachen, kijken, plakken, bouwen, rennen en ga zo maar door. Peuterspel is hierbij erg belangrijk;
  • Ontwikkelen: in de leeftijd van 2 tot 4 jaar maken kinderen een stormachtige ontwikkeling door en dit doet ieder kind op zijn of haar manier. De peuterzaalleid(st)er sluit bij aan de ontwikkeling van het kind en stimuleert deze.

Kosten voor een peuterspeelzaal in Terneuzen

De kosten voor onze peuterspeelzaal in Terneuzen worden per uur berekend. Wanneer uw kinderen naar de kinderopvang gaan kunt u kinderopvangtoeslag krijgen. Dit is een tegemoetkoming in de kosten van de peuterspeelzaal in Terneuzen. U kunt via de website van de Belastingdienst meer informatie over deze toeslag vinden en een proefberekening maken. Hierdoor weet u precies of u recht heeft op de tegemoetkoming voor de kosten voor de peuterspeelzaal in Terneuzen.

We bieden dus verschillende mogelijkheden in onze opvang in Zeeland. De voor- en tussenschoolse opvang is toegankelijk voor kinderen van de Willem van Oranjeschool. Deze ligt naast onze opvang in Terneuzen.

Schrijf u vandaag nog in!

Of maak een afspraak voor meer informatie

KinderDagVerblijf

van 0 tot 4 jaar

PeuterSpeelZaal

van 2 tot 4 jaar

BuitenSchoolse Opvang

van 4 tot 12 jaar

Plan een kennismakingsbezoekje

Wilt u meer informatie over ons? Neem dan contact ons op door te bellen naar 0115 – 649674. Wanneer u kiest voor onze peuterspeelzaal in Terneuzen bij ons kinderdagverblijf plannen wij een kennismakingsbezoekje in. Tijdens dit bezoek kan uw kind wennen en kunnen we alle bijzonderheden, zoals allergieën, zindelijkheid of bepaald gedrag, bespreken.

Kinderdagverblijf Het Kootertje