Stichting Eigen Wijs

Heeft u vragen?

Bel ons 0115 – 649674

Stichting Eigen Wijs is een samenwerkingsverband tussen meerdere particuliere kinderopvangorganisaties. Het Kootertje valt ook onder Stichting Eigen Wijs en samen met de andere organisaties verzorgen wij de opvang van ruim 950 kinderen in de regio Zeeuws-Vlaanderen. De leeftijden van deze kinderen lopen uiteen van nul tot dertien jaar.

Altijd vaste gezichten

flexibele opvangmogelijkheden

Ontwikkeling op eigen tempo

Stichting Eigen Wijs en het Kootertje groot in kleinschaligheid

Stichting Eigen Wijs is groot in kleinschaligheid. Hierdoor kunnen we goed aansluiten op de individuele behoeften van kinderen en ouders. De kinderopvangorganisaties van deze stichting, waaronder het Kootertje, bieden echt een tweede huis aan kinderen.

Binnen Stichting Eigen Wijs en het Kootertje werken we met een professioneel kind volgsysteem. Hiermee kunnen we de ontwikkeling van kinderen monitoren en tijdig achterstanden of voorsprongen in de ontwikkeling signaleren. Stichting Eigen Wijs werkt samen met specialisten van GGD en CJG om vervolgens te kijken naar de ontwikkelbehoefte van het kind. We vinden het belangrijk om maatwerk te leveren, want ieder kind en elke ouder is anders. Ook werken wij naast de GGD en CJG, samen met logopedisten, fysiotherapeuten en coaches.

We bieden dus verschillende mogelijkheden in onze opvang in Zeeland. De voor- en tussenschoolse opvang is toegankelijk voor kinderen van de Willem van Oranjeschool. Deze ligt naast onze opvang in Terneuzen.

Schrijf u vandaag nog in!

Of maak een afspraak voor meer informatie

KinderDagVerblijf

van 0 tot 4 jaar

PeuterSpeelZaal

van 2 tot 4 jaar

BuitenSchoolse Opvang

van 4 tot 12 jaar

Meer weten? Neem contact op!

Wilt u meer weten over Stichting Eigen Wijs? Of bent u geïnteresseerd in de opvangmogelijkheden van het Kootertje? Neem dan contact op door te bellen naar 0115 – 649674. Onze medewerkers vertellen u graag meer over de stichting en de mogelijkheden die ons kinderdagverblijf u kan bieden.

Kinderdagverblijf Het Kootertje